آفات و بیماری پنبه
آفات و بیماری پنبه
مقدمه:
عموماً در شرایط مختلف، عوامل تولید موجود و در دسترس (اعم از انسانی و غیرانسانی)، با محدودیت روبرو میباشد. با توجه به رشد جمعیت و افزایش تقاضا برای مواد غذایی، یک مشکل مهم محدودیت عوامل تولید است. این محدودیتها، استفاده مطلوب و بهینه از منابع تولید کشاورزی را از طریق انجام تحقیقات مناسب برای افزایش کارایی عوامب تولید ضروری مینمایاند.
زراعت پنبه و صنایع وابسته به آن در اقتصاد کشاورهای در حال توسعه به دلیل ایجاد اشتغال و افزایش درآمد، اهمیت دارد. در ضمن دانه پنبه یک منبع مناسب برای تامین پروتئین و روغن موردنیاز در تغذیه بسیاری از این کشورها بوده و از ایننظر پنبه بعد از سویا قرار دارد.
پنبه در حال حاضر در ۷۵ کشور که ۷۰۰ کشور از آنها جزو کشورهای درحال رشد محسوب میشوند، تولید میگردد و تعداد افرادی که تنها در این کشورها به نحوی از این محصول امرار معاش میکنند، حدود ۲۰۰ میلیون نفر برآورد شده است. بدین ترتیب سهم پنبه در کمک به اقتصاد و پیشرفت جامعه روستایی در جهان سوم قابل توجه میباشد.
و…
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه پنبه در ایران
مشخصات گیاهشناسی پنبه
نکات فنی در زراعت پنبه
تاثیر حرارت بر پنبه
نور در پنبه
رطوبت
خاک
کوددهی در مزارع پنبه
بیماریهای پنبه
آفات پنبه
استفاده از مواد برگریز در پنبه
برداشت در پنبه
فهرست منابع:
ادامه مطلب دردانلود فایل قابل مشاهده است
………………………….
برای دانلود بر روی لینک خرید آنلاین کلیک کنید
………………………….
نوع فایل: ((ورد- word-doc-dox ))
تعداد صفحات: ۲۰ صفحه
حجم فایل: ۱۰۰ کیلوبایت
قیمت: ۱۵۰۰ تومان من این محصول را میخوام . کلیک کنید
…………………………
درباره این سایت