پروژه

پروژه مالی بسته بندی

پروژه مالی بسته بندی

مقدمه:
 هدف از بسته بندی نمودن مواد غذایی این است که طول عمر نگهداری آن افزایش یابد و مواد غذایی بطور کامل از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و اکسایشی حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذایی بهتر و آسانتر انجام گیرد.
امروزه در اروپا و آمریکا حدود ۲۰۰۰ نوع بسته بندی مختلف در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در آمریکا  در حدود ۳۰۰ هزار شرکت تولید کننده و شرکتهای خدماتی در زمینه تکنولوژی نوین بسته بندی فعالیت می کنند. در این کشور یک میلیون نفر در صنعت بسته بندی مشغول به کار هستند. بطور کلی ۷۵ درصد محصولات تولید شده بسته بندی می شوند. در سالهای اخیر هزینه بسته بندی در آمریکا بالغ بر ۵۵ میلیارد دلار شده است و تخمین زده می شود که در سالهای بعد این هزینه افزایش یابد. هزینه سالانه برای مواد اولیه بسته بندی در آلمان حدود ۶۰ مارک می باشد. در این کشور ۵ درصد از کل درآمد خالص سالانه صرف هزینه بسته بندی مواد غذایی می شود. به عبارتی هزینه سرانه مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی برای یک آلمانی هر سال در حدود ۷۵۰ مارک می باشد.
 و…

فهرست مطالب:
فصل اول- چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی
فصل دوم- کلیات معرفی محصول
۲-۱ تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول
۲-۱-۱ نام و کاربرد محصول
۲-۱-۲ طبقه بندی محصول
۲-۱-۳ مشخصات فنی محصول
۲-۱-۴ بسته بندی محصول
۲-۱-۵ شماره تعرفه گمرکی
۲-۱-۶ استاندارد محصول
۲-۲ کالاهای قابل جانشین
۲-۳ بررسی بازار و قیمت فروش
۲-۳-۱ بررسی روند مصرف
۲-۳-۲ بررسی روند واردات و صادرات
۲-۳-۳ بررسی قیمت فروش محصول مشابه
فصل سوم
مقدمه
۳-۱ معرفی روشهای مختلف تولید
۳-۲ تشریح فرآیند تولید منتخب
۳-۳ بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
۳-۴ تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
۳-۵ برآورد میزان مصرف مواد اولیه
۳-۶ دستگاهها و تجهیزات خط تولید
۳-۶-۱ معرفی دستگاهها و تجهیزات خط تولید
۳-۶-۲ نقشه استقرار ماشین آلات
۳-۶-۳ نقشه جریان مواد
۳-۷ تجهیزات و تاسیسات عمومی
۳-۷-۱ آزمایشگاه
۳-۷-۲ تعمیرگاه
۳-۷-۳ تاسیسات برق
۳-۷-۴ تاسیسات آب
۳-۷-۵ تاسیسات حمل و نقل
۳-۷-۶ تاسیسات سوخت رسانی
۳-۷-۷ سایر تاسیسات
۳-۸ محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز
۳-۸-۱ برآورد پرسنل تولیدی
۳-۸-۲ برآورد پرسنل غیر تولیدی
۳-۹ محاسبه سطح زیربنا و مساحت مورد نیاز
۳-۹-۱ مساحت سالن تولید
۳-۹-۲ مساحت انبارها
۳-۹-۳ مساحت تاسیسات و تعمیرگاه
۳-۹-۴ مساحت آزمایشگاه
۳-۹-۵ مساحت ساختمانهای اداری و رفاهی و خدماتی
۳-۹-۶ مساحت زمین، ساختمان و محوطه سازی
۳-۱۰ زمان بندی اجرای پروژه
فصل چهارم- بررسی های مالی و اقتصادی
مقدمه
۴-۱ اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن
۴-۱-۱ برنامه تولید سالیانه
۴-۱-۲ مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی
۴-۱-۳ هزینه های تامین انواع انرژی مورد نیاز
۴-۱-۴ هزینه خدمات نیروی انسانی
۴-۱-۵ جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش
۴-۲ اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت و برآورد آن
۴-۲-۱ هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
۴-۲-۲ هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی
۴-۲-۳ هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی
۴-۲-۴ هزینه وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل
۴-۲-۵ هزینه لوازم و اثاثیه اداری
۴-۲-۶ هزینه های قبل از بهره برداری
۴-۲-۷ جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت
۴-۳ کل سرمایه گذاری
۴-۴ هزینه های تولید
۴-۴-۱ هزینه های ثابت
۴-۴-۲ هزینه تعمیر
۴-۵ قیمت تمام شده محصول
۴-۶ صورتهای مالی و شاخصهای اقتصادی طرح
۴-۷ ارزیابی مالی و اقتصادی طرح
ضمیمه(۱)- محاسبات مالی و اقتصادی
 پیوست ها

ادامه مطلب دردانلود فایل قابل مشاهده است
………………………….
برای دانلود بر روی لینک خرید آنلاین کلیک کنید
………………………….
نوع فایل: ((ورد- word-doc-dox ))

تعداد صفحات: ۷۰ صفحه

حجم فایل: ۲ مگابایت

قیمت: ۴۰۰۰ تومان
…………………………

من این محصول را میخوام . کلیک کنید



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها